Myoactive gel

MYOACTIVE CREAM

Myoactive cream deluje osvežilno in krepilno na površini kože. Vsebuje ekstrakt divjega kostanja, kafro, sivkino in evkaliptusovo olje, ognjičev ekstrakt ter tokoferol v kremni podlagi. Kožo naredi elastično in voljno ter jo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Myoactive cream ne povzroča pekočega delovanja. Lahko jo uporabimo tudi za nego mrzlih in suhih nog (zvečer pred spanjem).Myorelax gel

MYORELAX GEL

Myorelax gel na koži povzroča prijeten hladilni učinek, naredi jo elastično in voljno ter olajšuje sproščanje. Priporočamo ga tudi za nego težkih in utrujenih nog. Myorelax Gel vsebuje ekstrakt divjega kostanja, mentol, kafro in evkaliptusovo olje v hidrofilni gelski podlagi. Na koži ne povzroča pekočega občutka. Je transparenten, nemasten , zato ne umaže obleke. Komu priporočamo Myorelax gel? Vsem tistim, ki so izpostavljeni fizičnim naporom oziroma čutijo utrujenost; to so zaposleni pri različnih težkih delih, športniki, rekreativci, starejši ljudje….Osvežilni balzam

OSVEŽILNI BALZAM

Osvežilni balzam na koži povzroča prijeten osvežilni učinek. Osvežilni balzam kože ne masti, daje ji bolj svež izgled in jo naredi elastično in voljno.Vsebuje ekstrakt divjega kostanja, mentol, brinjevo in evkaliptusovo olje v hidrofilni kremno-gelski podlagi. Po nanosu na kožo ostane občutek svežine in sproščenosti skozi daljši čas. Na koži ne povzroča pekočega občutka.

 

UPORABA: Myoactive Cream, Myorelax gel ter Osvežilni balzam uporabljamo vedno samo na zdravi koži! Izdelke nanašamo na kožo v tanki plasti in vtremo z masažnimi gibi.

Myoactive Cream, Myorelax Gel ter Osvežilni balzam distribuirajo KEMOFARMACIJA d.d., SALUS d.d. in KRISTAL-ŠENTJERNEJ d.o.o. Dobite jih v lekarnah, specializiranih in športnih trgovinah ter v Kristal trgovinah v Šmarjeških toplicah, Dolenjskih toplicah in Strunjanu.